HR TRÉNINGEK

Az üzleti tréningek a klasszikus oktatás alapjait, a prezentációs technikákat ötvözik a gyakorlati megtapasztalással. A képzések úgy vannak felépítve, hogy a résztvevők azonnal hasznosítható gyakorlati ismeretekhez jutnak, mivel valamennyi elméleti ismeret átadását gyakorlatok követik.

30% elmélet és 70% gyakorlat elegendő teret adnak az „AHA” élményre, gyakorlásra, elmélyítésre.

A tréningprogramok során fontos szempont, hogy minél inkább befogadhatóak és élvezetesek legyenek a jelenlévők számára.

Ennek következtében a HR tréningek rövid tréneri prezentációk, egyéni és csoportos feladatok, gyakorlatok, valamint megbeszélések változatos sorozatából áll. Igény szerint a kiválasztott képzés egy közös FŐZŐ CSAPATÉPÍTÉSSEL is fűszerezhető!

HR TRÉNINGEK TÉMAKÖREI

Asszertív kommunikáció

 4 kommunikációs stílus
Az asszertív kommunikáció 4 alapja
 Én közlés
Az értő figyelem

Személyiségtípusok

Szangvinikus, flegmatikus, melankolikus, kolerikus típusok ismertetőjegyei
Személyiségteszt

A Megrendelő által meghatározott csoport létszámmal valósítom meg a tréningeket. Minimum 6, maximum 12 fő részvételét javaslom annak érdekében, hogy minden résztvevőnek biztosíthassam a maximális hatékonyságot, gyakorlási lehetőséget és tréneri figyelmet. A továbbképzést megelőzően 2-3 héttel felmérem a résztvevők jelenlegi kompetenciaszintjét, és a kapott információk alapján alakítom ki a tréning végleges forgatókönyvét és hallgatói anyagát. Ezen ismeretek birtokában választom ki a gyakorlatokat.

A HR tréninghez helyszínt akár szállással együtt is tudunk biztosítani Pázmándon, természet ölelte környezetben a Velencei-tó szomszédságában. Természetesen a Megrendelő kérésére az általa meghatározott helyszínen a képzést éppúgy megtartjuk.

„Boldog az az ember, aki megtalálta a bölcsességet, és az az ember, aki értelmet kap. Mert több haszna van ennek, mint az ezüstnek, és nagyobb jövedelme, mint a színaranynak.”
(Példabeszédek könyve)