FŐZŐ CSAPATÉPÍTŐ TRÉNING

Legjobb beszélgetéseink, családi, baráti eseményeink, sőt üzleti megbeszéléseink és döntéseink is az asztal körül zajlanak. Nincs ez másképp a csapatépítő tréning során sem, a munkatársak körében. Az együtt elkészített ételek, majd az azt követő közös étkezés összekovácsolja az embereket.

A főző csapatépítő tréninget az együtt alkotás öröme jellemzi.

A csapatok összeállítása a HR tréningen alkalmazott DISC – személyiségtípus (Dominance – Döntőképes; Influence – Interaktív; Steady – Stabil; Conscientious – Stabil) meghatározó teszt kitöltésével történik, melyet maguk a résztvevők értékelnek ki.

A lényeg, hogy minden csapatban legyen vegyesen mind a négy személyiségtípusból. A cél az, hogy a különböző személyiségtípusok megtanuljanak együttműködni: a döntésképes az interaktívval, a stabil a körültekintővel és így tovább. Utána a közös főzés, csapatmunka kapja a központi szerepet, ugyanis az egyik csapat az előétel, a másik a főétel és a harmadik a desszert elkészítését kapja feladatul.

A menüsorok Gastro coach szemmel és több szempont figyelembevételével kerülnek megalkotásra:
az ételek legyenek egészségesek, akár glutén- és laktózmentesek,
a megadott receptek alapján bárki könnyedén elkészíthesse az ételeket,
a csoportok azonos idő alatt birkózzanak meg a feladattal.

A főző csapatépítő tréninghez helyszínt akár szállással együtt is tudunk biztosítani Pázmándon, természet ölelte környezetben a Velencei-tó szomszédságában. Természetesen a csapatépítést a Megrendelő igénye szerint az általa meghatározott helyszínen úgyszintén megtartjuk.

A főző csapatépítő tréningek során a minőség mind az ételek, mind az italok terén fontos szerepet kap. Mindemellett az egymásra-hangolódás és az közvetlen hangulat is kulcsfontosságú. Az előkészületek és a csoportos főzés összecsiszolódva, vidám hangulatú csapatmunkában zajlanak és az azt követő közös étkezés csupán megkoronázza a programot.

A tréningek időkerete rugalmas: ha a megrendelő egy napos programot kér, fél nap a tréning, és fél nap a közös főzés. Ha kétnapos a program, másfél napos a tréning, és fél nap a főzés.