CSAPATÉPÍTÉS

csapatépítés

Cégvezetőként azon gondolkozik, hogy érdemes-e beruháznia csapatépítő tréningre? Már sok mindent megpróbált, de a munkatársak hatékonyságát nem tudta megfelelő mértékben növelni?

Mi a csapatépítés lényege és miért kulcsfontosságú csapatban dolgozni?
Mindannyian tagjai vagyunk különféle csoportoknak. A családtagjaink csoportjának, amelybe beleszületünk, a baráti közösségünknek, az iskolai osztálynak, a munkahelyi kollektívának.

Hogyan lesz a csoportból csapat? Mivel több egy munkahelyi csoportnál a munkahelyi csapat?

A csapat tagjai egy meghatározott cél érdekében dolgoznak együtt, nem csak úgy együtt vannak. A csapatban dolgozás lehetőséget ad az egyes emberek fejlődésére, a társas kapcsolataik hatékony működtetésére. A csapatban mindenki azt a munkát végezheti, amely a személyiségének, tudásának legjavát hasznosítja. A csapat összehangolja az egyes emberek erejét, így értékes munkahelyi tőke keletkezik.

Mindannyian tudjuk, hogy a munkavégzés feszültségekkel, időnként konfliktusokkal jár. A kérdés az, hogyan győzzük le a feszültségeket. Tudjuk-e, hogyan bánjunk a nem megfelelő munkahelyi körülményekkel, a rossz munkaszervezéssel, a követelőző főnökkel, a pletykákkal, a saját bizonytalanságunkkal?

Bizonyított tény, hogy a csapatmunka sokat lendíthet egy vállalat vagy vállalkozás eredményességén. A munkatársak szaktudása és felkészültsége az alap, de a hatékonyság megsokszorozódik, ha a munkavégzés egymást segítve, kreatív hangulatban történik. A jó csapatmunka elérésének a módszere a csapatépítő tréning, amely mérhetően emeli a munka hatékonyságát.

A csapatépítéshez helyszínt akár szállással együtt is tudunk biztosítani Pázmándon, természet ölelte környezetben a Velencei-tó szomszédságában. Természetesen a tréninget a Megrendelő által megjelölt helyszínen szintúgy megtartjuk.